HOME

 

De verkoop van een restaurant aan de aantrekkelijke Jessica Dijkstraten levert Ed Evers weliswaar een leuk vakantiereisje op naar Sicilië, maar het redt zijn makelaardij niet van een aankomend faillissement. Nauwelijks terug neemt Jessica weer contact met hem op en biedt Ed de mogelijkheid zijn makelaardij te redden met meer onroerend goed transacties en veel cash. Maar Ed weigert, wil integer blijven, wil niet meer dan de normale provisie. En geen cash.

Op weg naar zijn kantoor wordt hij aangehouden door de politie en meegenomen naar het bureau waar hem wordt gevraagd om informatie over zijn contacten met Jessica. Tot zijn verbazing ziet hij dat de recherche een dossier over hem heeft aangelegd met allerlei gegevens over zijn doen en laten. Maar Ed is een onschuldige, brave burger die“niks te verbergen” heeft. En dus ook niets hoeft te vrezen.

Totdat zijn leven een catastrofale wending neemt als de Krab, de topcrimineel die de hele wiethandel in Zuid Nederland in handen heeft, erachter komt dat Eds naam voorkomt in de databank van de politie.

 

Dossier Trapani - over het gevaar van databanken

 

ISBN:978-90-8660-1769

Uitgever: Ellessy

 

Bloedspoor
Dame Blanche
Tequila Sunrise
Harry's Dubbelspel
Oranjebom
Sarin
Basuko